...

Och måndag snart igen. Tråkigt värre... Men det är en rätt så lugn vecka, så det är ju skönt...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej :) Jag ser att du också har samma problem som mig. För högt prolaktinvärde.. Det är inte kul och veta att man har en tumör i hjärnan. Men som tur är så är den godartad,tack gode gud för det. Man måste se det på det positiva hållet och inte oroa sig alldeles för mycket. När fick du reda på att du hade de?

Kram från 19 åriga mig med hypofysen

2009-02-08 @ 22:25:29
Postat av: Bettan

Hur är läget med min vän idag?

Hoppas att det är bra iallafall!

2009-02-09 @ 21:51:29
URL: http://coolbettan.blogg.se/
Postat av: pc

Anonym: Jag var (är) 16 år. Fick veta det i höstas. Hur mår du nu då? Som vanligt eller äter du massa medicin eller hur är det? Hör gärna av dig igen och lämna en adress.

2009-02-10 @ 17:43:42
URL: http://prolactinchic.blogg.se/
Postat av: Svar från 19 åriga tjejen

Okej :) Jo jag mår bra och jag känner verkligen inte av nånting. Jag går på medicin ja.. Mina tabletter heter pravidel och jag tar 1 halv morgon, 1 hel eftermiddag och 1 hel kväll. Det är rätt mycket men vad gör man inte för att sänka det jävla prolaktinet. Jag var och tog blodprov i början av året,och jag tar det nu varann månad. Sist jag tog de va väl nån gång i januari då såg dem att det fortfarande var för högt så det är riktigt jobbigt :/ Men jag tror det är för att jag missuppfattade min läkare med hur jag skulle ta min medicin så jag tog tyvärr ta för mycket. Jag tog 3 hela tabletter innan och var nu tvungen att sänka. Min menstruation går jättebra men det är tack vare mina p-piller som jag äntligen kunde börja med i höstas. Jag var precis som dig :) Ungefär, hehe. Du fick ingen menstruation alls va? Jag fick i för sig mens men sedan gick den bort under några år och mamma blev orolig så jag var tvungen att gå och kolla upp det så var de för högt prolaktinvärde som jag hade. Detta var för ungefär 2 år sedan. Jag har skrivit min mejl adress :) Hör gärna av dig där om du vill :)

2009-02-10 @ 18:31:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0